Aktuellt & aktiviteter

Boka in årsmötet 2019!

Årsmöte 2019

Söndag den 17 februari kl. 14 hålls Top Cat Clubs årsmöte på adress Carl Malmstens väg 12 i Bergshamra, Solna. (Tunnelbana till Bergshamra, uppgången mot södra Bergshamra)

Kallelse och medlemsbrev skickades ut med e-post den 22 december.

Glöm inte att betala medlemsavgiften för år 2019!

Se medlemsbrevet eller  medlemssidan för uppgifter om konto m.m.

Årsmötet 2018 är avklarat

Bild på gäspande katt i blomkruka

Söndag den 25 februari kl. 14 hölls klubbens årsmöte  i Bergshamra, Solna. Förutom årsmötespunkterna pratade vi en del om Kattförbundet SVERAKs årsmöte och de motioner och frågor som kommer att behandlas då. TCC:s årsmöte ville gärna att medlemmar som har möjlighet tittar på förbundets årsmöteshandlingar (som kan hämtas från SVERAKS årsmötessida) och lämnar eventuella synpunkter till någon av Top Cat Clubs delegater Ewa Löwdin eller Bertil Hansson.

Vi pratade också om diplomeringsutbildning och funderade på om september kunde vara en lämplig period för en medlemsträff med kattprat och diplomeringstest för de som vill. Flera årsmötesbesökare kom också ihåg att klubben tidigare ordnat ”kattresa” till Parken Zoo i Eskilstuna, och att det kanske vore trevligt att göra det en gång till. Medlemmar som har idéer och tid att vara med och arrangera något får gärna höra av sig till kontaktadressen.

Ny webbplats

Klubbens webbsidor har nytt utseende och innehållet får en välbehövlig översyn. Allt är inte klart ännu, och här och var finns varningar för gammalt material eller påhittade exempel som visar hur det kan komma att se ut. Med den nya utformningen spelar det ingen roll hur stor skärm man har, om man använder mobilen eller datorn — allt ser lika bra ut.

Månadens katt januari 2018

Det här är den första medlemsbilden som skickats in till nya webbplatsen, så därför får den också vara Månadens katt för januari 2018. Välkommen, Leonore!

Grattis till Årets Katt-resultaten!

Två medlemmar har vinnare i tävlingen Årets Katt

VI gratulerar Anne-Maj Nilsson och Maggan Norlander!

Anne-Maj Nilsson har en trippelvinnare med sin egen uppfödning

SW SP SC S*Pymans Maj-Britt DSM DVM, BSH ns 11

1:a  kastrathona i kategori 3
1:a  veteran i kategori 3
BIV BSH ns 11

Maggan Norlander har också en vinnare på BIV-listan med sin

SP SC S*Birmastans Barbamama, SBI g

BIV SBI g